Mitokondrioyhdistys ry

Tervetuloa Mitokondrioyhdistys ry:n webbisivuille! Olemme maaliskuussa 2018 perustettu yhdistys, joka haluaa auttaa ja tarjota vertaistukea mitokondriotauteihin sairastuneita ja heidän läheisiään. Toimimme valtakunnallisesti. Katso oheinen esittelyvideomme.

Seuraavat tapahtumat

Mitokondrioyhdistyksen vertaistapahtuma

Mitokondrioyhdistyksen vertaistapahtuma lauantaina 7.9 -sunnuntaina 8.9 Espoon Korpilammella. Ilmoittautuminen alkaa 29.6.2019. Varmat luennoitsijat ovat Anu Aalto, lakimies Neuroliitto ja Marika Ståhl-Railila fysioterapeutti. Paikkoja on rajattu määrä. Ensimmäistä kertaa hakevilla on etusija. Huom! Ilmoittauttuminen loppuu 12.8. tai kun paikat täyttyvät. Omavastuu on 20€.

Linkin ilmoittautumislomakkeelle saa lähettämällä sähköpostia yhdistyksen osoitteeseen: mitokondriofin@gmail.com

MITOKONDRIOYHDISTYKSEN VERTAISTAPAHTUMA

2019/09/07 - Vertaistapahtuma